domingo, 13 de mayo de 2012

OKC (Oklahoma City Thunder) LAL (Los Angeles Lakers)

Després d'estar eliminat el meu equip em centraré en aquest dos equips els Oklahoma de Sege Ibaka i els Lakers d'en Pau Gasol, els quals han passat la primera sèrie dels playoffs. Els Oklahoma davant els Dallas Mavericks antics campions amb un 4-0 i els Lakers davent els Denver Nuggets amb un 4-3.

Heat vs Knicks, cinquena ronda

Els Heat van derrotar al Knicks 106-94 i van passar la primera sèrie dels playoffs, així doncs els New York Knicks queden absolutament eliminats.



L'escolta Dwyane Wade i l'aler Chris Bosh van anotar cada un 19.

Carmelo Anthony va ser el màxim anotador amb 35 punts

Miami vs Knicks, quarta ronda

Carmelo Anthony va aconseguir 41 punts, i els Knicks van evitar l'eliminació i van trencar una ratxa de postemporada de 13 derrotes en vèncer als Heat, 89-87 en la quarta ronda de playoffs.



Stoudemire va tornar després d'estar lessionat de la mà i va acabar amb 20 punts i 10 rebots.

James va acabar amb 27 punts, Wade va tenir 22 punts i Chris Bosh 17 per Miami.

Miami vs Knicks, tercera ronda

Jugant en el seu primer partit de playoffs al Madison Square Garden, Lebron James va anotar 32 punts i Dwayne Wade va convertir 12 dels seus 20 llençaments. Els Heat van empènyer als Knicksc a la vora del'eliminació amb una victòria de 87-70 en la tercera ronda.

Carmelo Anthony, qui va tenir 42 punts en la derrota davant els Heat.

Miami vs Knicks, segona ronda

Els Miami Heat van derrotar al New York Knicks 104-94, i prene un aventatge de 2-0 en els playoffs de la Conferència Est.
L'escolta Dwyane Wade va liderar als Heat amb 25 punts mentre que l'aler Chris Bosh va afegir 21. Lebron James va acabar amb 19 punts, nou assistències i set rebots.





 Stoudemire va ser atès pels paramèdics després del partit després que presumptament va colpejar al recinte de vidre al voltant d'un extintor d'incendis.

miércoles, 2 de mayo de 2012

La C i la CC

Jo estic en contra de la política del copyright, ja que no et deixen fer res amb aquell arxiu sigui música, video,... peró ha veure es el document del seu aoutor i si el vol protegir alla ell. Peró que et sancionin economicament ja no ho trobo gaire just. I donem gracies al creative commons i, a altres pàgines web com ara youtube que et deixen escoltar música. Creative commons, el que fa es ajufar als artistes a compartir les seves obres i escogir quins drets de propietat intel·lectual volen exercir sobre ellas.